Slide background

Els millori productes per a la teva empresa

ELECTROFRED és una empresa comercial especialitzada a donar servei d’instal·lació i manteniment en FRED INDUSTRIAL, AIRE CONDICIONAT ,TRACTAMENTS D’AIRE, HOSTELERIA, ALIMENTACIÓ,  I COL·LECTIVITATS.
Des de la seva fundació en 1989 és distribuïdora de les marques mes prestigioses del sector amb un equip de professionals, consolidant un servei tècnic, comercial, decoració, projectes i servei de post venda propi.
Projectes individualitzats i a mesura en mobiliari frigorífic, càmeres, i tota la instal·lació especialitzada necessària per a comerç d’hostaleria i d’alimentació. Així mateix, el nostre interès per controlar la temperatura ens ha dut a aprofundir en la supervisió remota dels equips prevenint futurs desperfectes, i d’aquesta manera obtenir la capacitació per a oferir als nostres clients unes infraestructures més completes.

Visiti les nostres instal·lacions de 340M2 on podrà observar amb deteniments els productes en el sector d’exposició. Els comercials li   acompanyessin en tot moment per a buidar-li   cadascuna dels seus dubtes.
E
l nostre equip tècnic aquesta certificat per a cobrir les garanties dels productes que instal·lem.

© Copyright by Pontsoft S.L