Slide background

Els millori productes per a la teva empresa

PROJECTES I INSTAL·LACIONS INTEGRALS: LI OFERIM UN SERVEI TÈCNIC INTEGRAL, QUE COBREIX EL PROJECTE, DISSENY, INSTAL·LACIONS (OBRES DE PALETA, ELECTRICITAT, FONTANERIA, FUSTERIA, PINTURA, DECORACIÓ, ENTRE ALTRES). CLAU EN MÀ.
 

SERVEI DE POSTVENDA: LI OFERIM LA MILLOR ASSISTÈNCIA TÈCNICA ESPECIALITZADA UNA VEGADA JA TINGUI EL SEU PRODUCTE INSTAL·LAT I FUNCIONANT, PERQUÈ Vè. NO HAGI DE PREOCUPAR-SE, EL NOSTRE SERVEI POST VENDA ÉS LA SEVA MILLOR GARANTIA.

S.A.T.: LES MARQUES A LES QUALS REPRESENTEM HAN CONFIAT EN NOSALTRES PERQUÈ REALITZEM LES REPARACIONS AMB NUESTO SAT DELS SEUS PRODUCTES.

SERVEI DE MANTENIMENT PREVENTIU: GRÀCIES AL DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES INFORMÀTICS PODEM REALITZAR MANTENIMENT PERIÒDIC I PREVENTIU PER A EVITAR QUALSEVOL TIPUS D’ANOMALIA, SOBRETOT EN EL SECTOR ON S’HA DE MANTENIR LA CADENA DE FRED CONSTANT.

SERVEI DE MANTENIMENT INTEGRAL: ELECTRO FRED HA MUNTAT UN SERVEI INTEGRAL QUE COBREIX TOTES LES AVERIAS TECNICAS I MECANICAS, INCLOENT MATERIALS I MÀ D’OBRA. DEPENENT DEL CONTRACTE DE MANTENIMENT SIGNAT

© Copyright by Pontsoft S.L